ממתיקים טבעיים לחולה סוכרת החדשים של קונג'ן על בסיס חלבון

ממתיקים טבעיים לחולה סוכרת החדשים של קונג'ן על בסיס חלבון

מותגי מזון ומשקאות לסוכרתיים מתחזקים בשני כלים נוספים עבור ערכות כלים הפחתת הסוכר. Conagen הכריזה על תגבור ייצור מוצלח של שני ממתיקים חדשים בעוצמה גבוהה. הם נקראים thaumatin I ו-thaumatin II. הפיתוח ירחיב את הפתרונות החזקים להפחתת הסוכר של השותף המסחרי Sweegen. מידע אודות ממתיקים טבעיים לחולה סוכרת החדשים של קונג'ן על בסיס חלבון.

ממתיקים טבעיים לחולה סוכרת

ממתיקים טבעיים לחולה סוכרת

ממה עשוי תחליף סוכר ממתיקים טבעיים לחולה סוכרת

תאומטין היא קבוצה של חלבונים הנמצאים בפירות של הצמח הטרופי Thaumatococcus Danielli. כל חלבון, thaumatin I ו-thaumatin II, שונה במעט מהאחר בפרופיל המתיקות שלו.

עוד באתר  – מחשבון A1C כמה סוכרת יש לך 

שני החלבונים הוערכו כמתוקים פי 100,000 מסוכר על בסיס מולארי. בנוסף לעוצמה של פי 3,000 מתוקים יותר על בסיס משקל. גורם המתיקות הגבוה יכול להיות מתורגם לפתרון אסטרטגי חסכוני להפחתת סוכר עבור מותגים המבקשים להפיק את המרב מתחליפי סוכר לבן. 

רוצים מתוק! אילו תחליפים קיימים לסוכר הלבן ?

הסטיביה הוא צמח שמקורו בדרום אמריקה, והוא מתוק פי 200-300 מסוכר רגיל.

סוכר קוקוס – בדומה לסוכר חום בטעם ובצבע, סוכר הקוקוס מגיע מצוף ניצני הפרחים של דקל הקוקוס.

המתקה על בסיס תמר –  הסוכר הלא מזוקק הזה העשוי מקנה סוכר או דקל מקבל שמות שונים בהתאם למקום בו אנו נמצאים בעולם.

הרצון לממתיקים טבעיים יניע את הביקוש לממתיקים מבוססי פירות וצמחים, כמו תאומטין וסטיביה, בהתאמה. היתרונות העיקריים להמתקת מזון ומשקאות עם תאומטין הם ההכרה וקבלה שלו בקרב הצרכנים והעובדה שהוא מאושר לשימוש במוצרים ברוב מדינות העולם.

היתרונות העיקריים להמתקת מזון ומשקאות עם תאומטין

הרצון לממתיקים טבעיים יניע את הביקוש לממתיקים מבוססי פירות וצמחים.

כמו תאומטין וסטיביה, בהתאמה.  הם ההכרה וקבלה שלו בקרב הצרכנים והעובדה שהוא מאושר לשימוש במוצרים ברוב מדינות העולם.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *